Bug-Key XWIKI-181

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Bug-Key XWIKI-181

Ralph Wetter
Hello

I've just installed xwiki 0.9.840 on SUSE-Linux 9.0 with mySql 4.0.15
and tomcat 4.1.27. That worked fine. xwiki runs well and realy seems to
be a great product! But one thing "drives me crazy" :

The Bug XWIKI-181:
When editing Menu and Toolbar changes are reflected on save, but on
reediting original content is presented not the previous one.

Example:
   Original Toolbar content: 1.1 Search
   Change it to : 1.1 Search for.
   Save it: I see "Search for" in render view
   Edit page again, I see "1.1 Search" no "1.1 Search for".

This Bug comes with every edit-dialog. I woud like to  create my
xwiki-content but with this bug this is simply not possible. Even a
tomcat-restart or a "xwiki-cache-flush" doesn't help  :'(
Is there some kind of "work around"?

Greetings
Ralph



--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug-Key XWIKI-181

Ludovic Dubost

Hi,

I believe you are experiencing the issue with mono-lingual wiki with a
browser of a different language..
Switch your wiki to multi-lingual in your preferences.
This is fixed in the current SVN code and will be in the next release.

Ludovic

Ralph Wetter a écrit :

> Hello
>
> I've just installed xwiki 0.9.840 on SUSE-Linux 9.0 with mySql 4.0.15
> and tomcat 4.1.27. That worked fine. xwiki runs well and realy seems
> to be a great product! But one thing "drives me crazy" :
>
> The Bug XWIKI-181:
> When editing Menu and Toolbar changes are reflected on save, but on
> reediting original content is presented not the previous one.
>
> Example:
>   Original Toolbar content: 1.1 Search
>   Change it to : 1.1 Search for.
>   Save it: I see "Search for" in render view
>   Edit page again, I see "1.1 Search" no "1.1 Search for".
>
> This Bug comes with every edit-dialog. I woud like to  create my
> xwiki-content but with this bug this is simply not possible. Even a
> tomcat-restart or a "xwiki-cache-flush" doesn't help  :'(
> Is there some kind of "work around"?
>
> Greetings
> Ralph
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
>
> --
> You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
> To unsubscribe: mailto:[hidden email]
> For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
> ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
>  

--
Ludovic Dubost
XPertNet: http://www.xpertnet.fr/
Blog: http://www.ludovic.org/blog/
XWiki: http://www.xwiki.com
Skype: ldubost AIM: nvludo Yahoo: ludovic




--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Bug-Key XWIKI-181

Ralph Wetter
Hello

That's it! Thank you very much! :-)

Ralph


Ludovic Dubost schrieb:

>
> Hi,
>
> I believe you are experiencing the issue with mono-lingual wiki with a
> browser of a different language..
> Switch your wiki to multi-lingual in your preferences.
> This is fixed in the current SVN code and will be in the next release.
>
> Ludovic
>
> Ralph Wetter a ?crit :
>
>> Hello
>>
>> I've just installed xwiki 0.9.840 on SUSE-Linux 9.0 with mySql 4.0.15
>> and tomcat 4.1.27. That worked fine. xwiki runs well and realy seems
>> to be a great product! But one thing "drives me crazy" :
>>
>> The Bug XWIKI-181:
>> When editing Menu and Toolbar changes are reflected on save, but on
>> reediting original content is presented not the previous one.
>>
>> Example:
>>   Original Toolbar content: 1.1 Search
>>   Change it to : 1.1 Search for.
>>   Save it: I see "Search for" in render view
>>   Edit page again, I see "1.1 Search" no "1.1 Search for".
>>
>> This Bug comes with every edit-dialog. I woud like to  create my
>> xwiki-content but with this bug this is simply not possible. Even a
>> tomcat-restart or a "xwiki-cache-flush" doesn't help  :'(
>> Is there some kind of "work around"?
>>
>> Greetings
>> Ralph
>>
>> ------------------------------------------------------------------------
>>
>>
>> --
>> You receive this message as a subscriber of the
>> [hidden email] mailing list.
>> To unsubscribe: mailto:[hidden email]
>> For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
>> ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
>>  
>
>
>


--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws