Fw: Re: html form

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Fw: Re: html form

Bubulina





Take care ,
    Gabriela Radu :)
www.gabrielaradu.com


--- On Mon, 6/16/08, Gabriela Radu <[hidden email]> wrote:
From: Gabriela Radu <[hidden email]>
Subject: Re: [xwiki-users] html form
To: "Tiago Rinck Caveden" <[hidden email]>
Date: Monday, June 16, 2008, 11:27 AM


this is from the page source of the page:

<form action="/xwiki/bin/view/Factory/CustomSearch">
  <table>
    <tr>
      <td>
        <input type="text" name="text" value="" size="30"/>
      </td>
      <td>
        <input type="submit" value="Search"/>
      </td>
    </tr>
  </table>

so it's the same...
</form>



Take care ,
    Gabriela Radu
 :)
www.gabrielaradu.com


--- On Mon, 6/16/08, Tiago Rinck Caveden <[hidden email]> wrote:
From: Tiago Rinck Caveden <[hidden email]>
Subject: Re: [xwiki-users] html form
To: [hidden email]
Cc: "XWiki Users" <[hidden email]>
Date: Monday, June 16, 2008, 11:24 AM

It seems the reply only came to me, so I'm sending it to the list again.

The HTML generated by XWiki is the same one you wrote? I mean, this snippet you sent is also what your browser gets or is it different?


Regards,
--
Tiago Rinck Caveden
http://caveden.multiply.com


On Mon, Jun 16, 2008 at 10:18 AM, Gabriela Radu <[hidden email]> wrote:




sorry. i have a form. this table is included in a form.



Take care ,
    Gabriela Radu :)
www.gabrielaradu.com



--- On Mon, 6/16/08, Tiago Rinck Caveden <[hidden email]> wrote:

From: Tiago Rinck Caveden <[hidden email]>
Subject: Re: [xwiki-users] html form
To: [hidden email], "XWiki Users" <[hidden email]>

Date: Monday, June 16, 2008, 11:13 AM

On Mon, Jun 16, 2008 at 10:02 AM, Gabriela Radu <[hidden email]> wrote:




Hello all:)

Has anyone a problem like this ? this is my form

<table>

  <tr>

    <td>

   

      <input type="text" name="text" value="$!request.text" size="20"/>

    </td>

    <td>

      <input type="submit" value="Search" />

    </td>

  </tr>

</table>



but in browser the button "search" is not clickable. have no idea why

You must have a form definition somewhere, with the inputs enclosed by it, otherwise the button won't do anything...


 Regards,
--
Tiago Rinck Caveden
http://caveden.multiply.com



     





     


     
_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Fw: Re: html form

Tiago Rinck Caveden
On Mon, Jun 16, 2008 at 10:27 AM, Gabriela Radu <[hidden email]> wrote:

> this is from the page source of the page:
>
> <form action="/xwiki/bin/view/Factory/CustomSearch">
>  <table>
>    <tr>
>      <td>
>        <input type="text" name="text" value="" size="30"/>
>      </td>
>      <td>
>        <input type="submit" value="Search"/>
>      </td>
>    </tr>
>  </table>
>
> so it's the same...
>


So there is something else messing stuff... this snippet doesn't seem to
have any problem...
Maybe some style sheet definition overriding properties for the submit
button? Just guessing, I don't know....

Regards,
--
Tiago Rinck Caveden
http://caveden.multiply.com
_______________________________________________
users mailing list
[hidden email]
http://lists.xwiki.org/mailman/listinfo/users
Tiago Rinck Caveden
http://caveden.multiply.com