register not working

classic Classic list List threaded Threaded
4 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

register not working

Hiller, Dean
mail plugin
For some reason, when I go to this web page....http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome  It redirects me to this web page...http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin which is clearly not supposed to happen as that is the login page.  Anyone have this problem?  Logs below. thanks, Dean
 
Here is the logs....
INFO: Server startup in 4235 ms
09:21:55,872  WARN http-80-Processor25  RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'view'
09:21:57,781  WARN http-80-Processor25 http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome Configurator:configure:126 - No configuration found. Configuring ehcache from ehcache-failsafe.xml found in the classpath: jar:file:/programs/tomcat5.5.14/webapps/xwiki/WEB-INF/lib/ehcache-1.1.jar!/ehcache-failsafe.xml
09:22:00,334 ERROR http-80-Processor25 http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome XWikiHibernateStore:updateSchema:177 - Schema update for wiki xwiki
09:22:02,063  WARN http-80-Processor25 http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome XWikiStatsServiceImpl:addCookie:474 - Setting cookie 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG for name visitid with domain null and path / and maxage 1640955
09:22:02,065  WARN http-80-Processor25 http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome XWikiStatsServiceImpl:findVisit:314 - Found visit with cookie 1U8OA4A3IFRT5CZOIPW4D7KSICVU2AXZ in session 883CD8392BFEA68CA72302590F556FD2 for request with cookie 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG
09:22:02,196  WARN http-80-Processor25  RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'login'
09:22:02,217  WARN http-80-Processor25 http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'loginerror'


--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: register not working

Ludovic Dubost

There is probably a right that makes your page not load
You need to access the wiki as admin or superadmin to check it

Ludovic

Hiller, Dean a écrit :

> For some reason, when I go to this web
> page....http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome  It redirects me to
> this web page...http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin which is
> clearly not supposed to happen as that is the login page.  Anyone have
> this problem?  Logs below. thanks, Dean
>  
> Here is the logs....
> INFO: Server startup in 4235 ms
> 09:21:55,872  WARN http-80-Processor25  
> RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'view'
> 09:21:57,781  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome Configurator:configure:126 - No
> configuration found. Configuring ehcache from ehcache-failsafe.xml
> found in the classpath:
> jar:file:/programs/tomcat5.5.14/webapps/xwiki/WEB-INF/lib/ehcache-1.1.jar!/ehcache-failsafe.xml
> 09:22:00,334 ERROR http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome 
> XWikiHibernateStore:updateSchema:177 - Schema update for wiki xwiki
> 09:22:02,063  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome 
> XWikiStatsServiceImpl:addCookie:474 - Setting cookie
> 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG for name visitid with domain null and
> path / and maxage 1640955
> 09:22:02,065  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome 
> XWikiStatsServiceImpl:findVisit:314 - Found visit with cookie
> 1U8OA4A3IFRT5CZOIPW4D7KSICVU2AXZ in session
> 883CD8392BFEA68CA72302590F556FD2 for request with cookie
> 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG
> 09:22:02,196  WARN http-80-Processor25  
> RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'login'
> 09:22:02,217  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin 
> RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under
> 'loginerror'
> ------------------------------------------------------------------------
>
>
> --
> You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
> To unsubscribe: mailto:[hidden email]
> For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
> ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
>  

--
Ludovic Dubost
XPertNet: http://www.xpertnet.fr/
Blog: http://www.ludovic.org/blog/
XWiki: http://www.xwiki.com
Skype: ldubost AIM: nvludo Yahoo: ludovic




--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

RE: register not working

Hiller, Dean
In reply to this post by Hiller, Dean
RE: [xwiki-users] register not working

I can't login with Admin/admin anymore for some reason.  What is password for superadmin?  I think it may have to do with that exception I forwarded in my last mail(that you may not have got to yet).

thanks,
dean

-----Original Message-----
From: Ludovic Dubost [[hidden email]]
Sent: Thursday, December 29, 2005 9:42 AM
To: [hidden email]
Subject: Re: [xwiki-users] register not working



There is probably a right that makes your page not load
You need to access the wiki as admin or superadmin to check it

Ludovic

Hiller, Dean a écrit :
> For some reason, when I go to this web
> page....http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome  It redirects me to
> this web page...http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin which is
> clearly not supposed to happen as that is the login page.  Anyone have
> this problem?  Logs below. thanks, Dean

> Here is the logs....
> INFO: Server startup in 4235 ms
> 09:21:55,872  WARN http-80-Processor25 
> RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'view'
> 09:21:57,781  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome Configurator:configure:126 - No
> configuration found. Configuring ehcache from ehcache-failsafe.xml
> found in the classpath:
> jar:file:/programs/tomcat5.5.14/webapps/xwiki/WEB-INF/lib/ehcache-1.1.jar!/ehcache-failsafe.xml
> 09:22:00,334 ERROR http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome
> XWikiHibernateStore:updateSchema:177 - Schema update for wiki xwiki
> 09:22:02,063  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome
> XWikiStatsServiceImpl:addCookie:474 - Setting cookie
> 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG for name visitid with domain null and
> path / and maxage 1640955
> 09:22:02,065  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome
> XWikiStatsServiceImpl:findVisit:314 - Found visit with cookie
> 1U8OA4A3IFRT5CZOIPW4D7KSICVU2AXZ in session
> 883CD8392BFEA68CA72302590F556FD2 for request with cookie
> 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG
> 09:22:02,196  WARN http-80-Processor25 
> RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under 'login'
> 09:22:02,217  WARN http-80-Processor25
> http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin
> RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under
> 'loginerror'
> ------------------------------------------------------------------------
>
>
> --
> You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
> To unsubscribe: [hidden email]
> For general help: [hidden email]
> ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
>  


--
Ludovic Dubost
XPertNet: http://www.xpertnet.fr/
Blog: http://www.ludovic.org/blog/
XWiki: http://www.xwiki.com
Skype: ldubost AIM: nvludo Yahoo: ludovic




--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: register not working

Ludovic Dubost

you need to add

xwiki.superadminpassword=mypass

in the xwiki.cfg

and you will have user

superadmin
with pass
mypass (or whatever you choose)

Ludovic

Hiller, Dean a écrit :

>
> I can't login with Admin/admin anymore for some reason.  What is
> password for superadmin?  I think it may have to do with that
> exception I forwarded in my last mail(that you may not have got to yet).
>
> thanks,
> dean
>
> -----Original Message-----
> From: Ludovic Dubost [mailto:[hidden email]]
> Sent: Thursday, December 29, 2005 9:42 AM
> To: [hidden email]
> Subject: Re: [xwiki-users] register not working
>
>
>
> There is probably a right that makes your page not load
> You need to access the wiki as admin or superadmin to check it
>
> Ludovic
>
> Hiller, Dean a écrit :
> > For some reason, when I go to this web
> > page....http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome  It redirects me to
> > this web page...http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin which is
> > clearly not supposed to happen as that is the login page.  Anyone have
> > this problem?  Logs below. thanks, Dean
> >
> > Here is the logs....
> > INFO: Server startup in 4235 ms
> > 09:21:55,872  WARN http-80-Processor25
> > RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under
> 'view'
> > 09:21:57,781  WARN http-80-Processor25
> > http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome Configurator:configure:126 - No
> > configuration found. Configuring ehcache from ehcache-failsafe.xml
> > found in the classpath:
> >
> jar:file:/programs/tomcat5.5.14/webapps/xwiki/WEB-INF/lib/ehcache-1.1.jar!/ehcache-failsafe.xml
> <file:/programs/tomcat5.5.14/webapps/xwiki/WEB-INF/lib/ehcache-1.1.jar%21/ehcache-failsafe.xml>
>
> > 09:22:00,334 ERROR http-80-Processor25
> > http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome
> > XWikiHibernateStore:updateSchema:177 - Schema update for wiki xwiki
> > 09:22:02,063  WARN http-80-Processor25
> > http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome
> > XWikiStatsServiceImpl:addCookie:474 - Setting cookie
> > 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG for name visitid with domain null and
> > path / and maxage 1640955
> > 09:22:02,065  WARN http-80-Processor25
> > http://atg/xwiki/bin/view/Main/WebHome
> > XWikiStatsServiceImpl:findVisit:314 - Found visit with cookie
> > 1U8OA4A3IFRT5CZOIPW4D7KSICVU2AXZ in session
> > 883CD8392BFEA68CA72302590F556FD2 for request with cookie
> > 5RZMXKE3A4KGEA8LSXRBGBZZRRZKT3JG
> > 09:22:02,196  WARN http-80-Processor25
> > RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under
> 'login'
> > 09:22:02,217  WARN http-80-Processor25
> > http://atg/xwiki/bin/login/XWiki/XWikiLogin
> > RequestUtils:createActionForm:177 - No FormBeanConfig found under
> > 'loginerror'
> >
> ------------------------------------------------------------------------
> >
> >
> > --
> > You receive this message as a subscriber of the
> [hidden email] mailing list.
> > To unsubscribe: mailto:[hidden email]
> > For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
> > ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
> >  
>
>
> --
> Ludovic Dubost
> XPertNet: http://www.xpertnet.fr/
> Blog: http://www.ludovic.org/blog/
> XWiki: http://www.xwiki.com
> Skype: ldubost AIM: nvludo Yahoo: ludovic
>
>
> ------------------------------------------------------------------------
>
>
> --
> You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
> To unsubscribe: mailto:[hidden email]
> For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
> ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws
>  

--
Ludovic Dubost
XPertNet: http://www.xpertnet.fr/
Blog: http://www.ludovic.org/blog/
XWiki: http://www.xwiki.com
Skype: ldubost AIM: nvludo Yahoo: ludovic




--
You receive this message as a subscriber of the [hidden email] mailing list.
To unsubscribe: mailto:[hidden email]
For general help: mailto:[hidden email]?subject=help
ObjectWeb mailing lists service home page: http://www.objectweb.org/wws